Skip to main content

'Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.'

Hi, ik ben Jennifer Plein

Als diëtist en leefstijladviseur adviseer en ondersteun ik mensen met verschillende ziektebeelden en klachten. Bijvoorbeeld als jij je ziektebeeld of klachten onder controle wilt krijgen. Of als je minder medicijnen wilt gebruiken. Of als je je gewoon energieker en lekkerder in je vel wil voelen.

Dat is mijn missie en daarvoor gaan we samen op zoek naar de juiste balans in jouw eetpatroon. En dat betekent heus niet altijd minder eten, maar juist meer van het goede eten. Het belangrijkste is dat het voedingsplan past bij jouw leven. Inclusief die gezellige maar ‘moeilijke momenten’. Want alleen dan worden we succesvol.

Naast voeding kijk ik ook naar andere factoren in je leven. Slaap je goed? Beweeg je voldoende? Heb je veel stress? Werken je hormonen en je darmen optimaal. Want het gaat altijd om het hele plaatje. Alleen dan kan ik adviezen geven die perfect bij je passen. En alleen dan zullen we samen succes hebben.

In mijn praktijk gebruik ik graag ‘de natuur’ als uitgangspunt. In relatie tot voeding, maar ook bij mijn adviezen voor beweging, slaap, ontspanning, huid- en haarverzorging en het onderhoud van je huis. Kortom, als de natuur een handje kan helpen en het komt jouw gezondheid ten goede, dan neem ik het mee in mijn advies.

Nadat ik 25 jaar als diëtist en leefstijladviseur heb gewerkt in Paramaribo, heb ik nu mijn praktijk in Friesland, aangesloten bij de Huisartsenpraktijk Bakkeveen. Ik hoop je daar snel een keer te ontmoeten, maar on-line kan ook.

Maak een afspraak