Skip to main content

Samen met Drs. Jon Brouwers, Huisarts van Huisartsenpraktijk Bakkeveen, de praktijk waar Jennifer Plein praktijk houdt, is zij te zien bij het programma Dokters van Morgen. Daar zie je een reportage van hun begeleiding van 2 hypertensie patienten (mensen met een te hoge bloeddruk). Na 3 weken is te zien dat deze 2 patienten al van hun bloeddruk medicijnen af zijn. Zij hebben ze begeleid aan de hand van het Whole Food Plant Based – dieet. Ondanks dat dat een voornamelijk plantaardige eetwijze is, hebben zij de patienten vrij gelaten in het behouden van hun geliefde stukje vlees. Het resultaat was nog steeds formidable!

Bekijk de aflevering op NPO Start

Dokters van morgen te gast RTL LATE NIGHT

Eet niet minder maar beter

Jennifer Plein | Diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Daarbij handelt ze vanuit een holistische visie waar de mens centraal staat. Jennifer kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon.

Dieetadvies op maat

Jennifer Plein gaat samen met jou uitzoeken welke voedingskeuzes je maakt en waarom. Je gaat samen kijken wat de klachten en de doelen zijn en wat je beperkt om die doelen te bereiken.

Pas als we het hele plaatje kennen maken we samen een voedings- en leefstijlplan dat past bij jou én bij je manier van leven. Een dieetadvies op maat waarmee we je ziekte écht onder controle krijgen of genezen. En dat plan gaan we samen, stap voor stap uitvoeren.

Naast individuele begeleiding biedt Jennifer Plein ook groepsbegeleiding, lezingen & workshops en bedrijfs­begeleiding. Alles voor een energiek & lekker leven met voeding die bij je past.

Jennifer Plein

Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.