Skip to main content

Dit is een nieuwe aflevering “Gezonde school in Ghana” van het programma “Beter weten is beter eten”, een programma dat voortkomt uit de samenwerking tussen de fysiotherapie en diëtetiek praktijk Mens Sana en Jennifer plein. 

In Ghana runnen Alfred en Margaret Nyasem een gezonde school voor kinderen met een financieel zwakkere achtergrond. Margaret kookt in haar eentje elke dag gezonde maaltijden voor 155 kinderen. Zij doet 1 keer per week inkopen op de markt en kiest dan zoveel voor mogelijk biologische grondstoffen. Bovendien kookt zij voornamelijk vis en vegetarische gerechten.

Eet niet minder maar beter

Jennifer Plein | Diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Daarbij handelt ze vanuit een holistische visie waar de mens centraal staat. Jennifer kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon.

Dieetadvies op maat

Jennifer Plein gaat samen met jou uitzoeken welke voedingskeuzes je maakt en waarom. Je gaat samen kijken wat de klachten en de doelen zijn en wat je beperkt om die doelen te bereiken.

Pas als we het hele plaatje kennen maken we samen een voedings- en leefstijlplan dat past bij jou én bij je manier van leven. Een dieetadvies op maat waarmee we je ziekte écht onder controle krijgen of genezen. En dat plan gaan we samen, stap voor stap uitvoeren.

Naast individuele begeleiding biedt Jennifer Plein ook groepsbegeleiding, lezingen & workshops en bedrijfs­begeleiding. Alles voor een energiek & lekker leven met voeding die bij je past.

Jennifer Plein

Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.