Skip to main content

Dit is een nieuwe aflevering “Leeftijd is geen factor” van het programma “Beter weten is beter eten”, een programma dat voortkomt uit de samenwerking tussen de fysiotherapie en diëtetiek praktijk Mens Sana en Jennifer plein. Vandaag spreek ik met Julia over haar actieve leefstijl.

Als je de sportieve leefstijl en levenshouding van Julia hoort, denk je dat zij nog ergens tussen de 30 en de 40 jaar zit. Aangezien leeftijd voor haar geen factor is, vindt zij het ook niet nodig om het daarover te hebben. “Neem mij hoe ik ben ongeacht mijn leeftijd”, is haar motto. Hoor in deze podcast hoe fit en positief zij in het leven staat.

Samen op weg naar een energiek & lekker leven

Jennifer Plein | Diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Daarbij handelt ze vanuit een holistische visie waar de mens centraal staat. Jennifer kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon.

Leeftijd speelt geen rol

Jennifer Plein gaat samen met jou uitzoeken welke voedingskeuzes je maakt en waarom. Je gaat samen kijken wat de klachten en de doelen zijn en wat je beperkt om die doelen te bereiken.

Pas als we het hele plaatje kennen maken we samen een voedings- en leefstijlplan dat past bij jou én bij je manier van leven. Een dieetadvies op maat waarmee we je ziekte écht onder controle krijgen of genezen. En dat plan gaan we samen, stap voor stap uitvoeren.

Naast individuele begeleiding biedt Jennifer Plein ook groepsbegeleiding, lezingen & workshops en bedrijfs­begeleiding. Alles voor een energiek & lekker leven met voeding die bij je past.

Jennifer Plein

Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.