Skip to main content

Dit is een nieuwe aflevering “Reuma, eindelijk zonder pijn!” van het programma “Beter weten is beter eten”, een programma dat voortkomt uit de samenwerking tussen de fysiotherapie en diëtetiek praktijk Mens Sana en Jennifer plein. Veel mensen lopen rond met stijve en pijnlijke gewrichten, oftewel, artrose en reumatische klachten. Een mooi onderwerp om vandaag wat meer tijd aan te besteden, want er zijn oplossingen door onder andere je voeding aan te passen en dat bespreek ik vandaag met Mattie Lageveen.  

De levenslustige 74-jarige Mattie kan weer typen en haar mobiel gebruiken, nu zij haar handen weer kan gebruiken ondanks de reuma. Ze kan het nog steeds niet kan geloven, toch durft zij heel voorzichtig te zeggen dat ze, behalve pijnvrij, ook medicijnvrij is. Door haar voeding aan te passen ervaart ze heel veel positieve effecten. Luister naar deze podcast om te horen wat zij heeft gedaan om dat te bereiken. 

Heb jij ook last van pijnlijke Reuma?

Jennifer Plein | Diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Daarbij handelt ze vanuit een holistische visie waar de mens centraal staat. Jennifer kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon.

Dieetadvies op maat

Jennifer Plein gaat samen met jou uitzoeken welke voedingskeuzes je maakt en waarom. Je gaat samen kijken wat de klachten en de doelen zijn en wat je beperkt om die doelen te bereiken.

Pas als we het hele plaatje kennen maken we samen een voedings- en leefstijlplan dat past bij jou én bij je manier van leven. Een dieetadvies op maat waarmee we je ziekte écht onder controle krijgen of genezen. En dat plan gaan we samen, stap voor stap uitvoeren.

Naast individuele begeleiding biedt Jennifer Plein ook groepsbegeleiding, lezingen & workshops en bedrijfs­begeleiding. Alles voor een energiek & lekker leven met voeding die bij je past.

Jennifer Plein

Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.