Skip to main content

Bakkeveen wil het gezondste dorp van Nederland worden

Hierin interviewt radiomaakster Anne van de Veen (Spraakmakers NPO radio 1) verschillende mensen uit Bakkeveen, een klein dorpje in Friesland. Alle geïnterviewden vervullen een belangrijke rol binnen het Bloeizone project. Een project waarvan Drs. Jon Brouwers, huisarts, de grondlegger is. Zij heeft, samen met enkele kopstukken uit de gemeenschap van Bakkeveen, zich ten doel gesteld van Bakkeveen het gezondste dorp van Nederland te maken. Dat doen zij door middel van verschillende gemeenschapsprojecten. Ook Jennifer Plein, die praktijk houdt in Bakkeveen, wordt geïnterviewd en gevraagd naar haar rol in de gezondheid van Bakkeveen.

Beluister de uitzendingen

Eet niet minder maar beter

Jennifer Plein | Diëtist is specialist op het gebied van voeding in relatie tot ziekte en gezondheid. Daarbij handelt ze vanuit een holistische visie waar de mens centraal staat. Jennifer kan je begeleiden met een flexitarisch, vegetarisch, vegan of alleseter voedingspatroon.

Dieetadvies op maat

Jennifer Plein gaat samen met jou uitzoeken welke voedingskeuzes je maakt en waarom. Je gaat samen kijken wat de klachten en de doelen zijn en wat je beperkt om die doelen te bereiken.

Pas als we het hele plaatje kennen maken we samen een voedings- en leefstijlplan dat past bij jou én bij je manier van leven. Een dieetadvies op maat waarmee we je ziekte écht onder controle krijgen of genezen. En dat plan gaan we samen, stap voor stap uitvoeren.

Naast individuele begeleiding biedt Jennifer Plein ook groepsbegeleiding, lezingen & workshops en bedrijfs­begeleiding. Alles voor een energiek & lekker leven met voeding die bij je past.

Jennifer Plein

Ik zet me in voor een gezonde samenleving en een betere kwaliteit van leven.